0item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Product was successfully added to your shopping cart.

Luxe-Slaapbank-Kopen


NIEUW GEOPEND FILIAAL AMSTERDAM.


Showroom_Amsterdam.jpg

Zie contactpagina voor de adresgegevens.


SLAAPBANK COMFORT DESIGN MET LUXE HR KOUDSCHUIMMATRAS CA. 17CM DIK


Slaapbank_Comfort_Design_actie.png

Klik op de onderstaande meer informatie button om meer informatie, prijzen en mogelijkheden te bekijken.


In diverse slaapmaten en varianten te verkrijgen.
Snelle levertijd mogelijk ca. 4-6 weken.Luxe slaapbank kopen(klik op de foto hieronder om alle luxe slaapbanken te bekijken)

One Room Living is uw slaapbankspecialist waar u een luxe slaapbank kopen in de regio met een ruim assortiment betere slaapbanken in diverse maten en uitvoeringen. Onze slaapbanken worden eerst getest op hun kwaliteit alvorens ze in één van onze ruime slaapbankwinkel Amsterdam • slaapbankwinkel Den Haag • slaapbankwinkel Breda te bezichtigen zijn. Sinds 1947 zijn wij gespecialiseerd in slaapbanken met het hoogste niveau. Bent u ook op zoek naar een goede slaapbank, kom dan eens vrijblijvend langs! In onze slaapbankspeciaalzaak kunt u diverse maten en uitvoeringen slaapbanken bekijken en testen zodat u altijd de juiste en beste keuze zult maken. Onze slaapbankspecialisten in de winkels helpen u graag.

De beste slaapbank te koop bij One Room Living

Ook op zoek naar de beste slaapbank van One Room Living, kom dan eens langs voor de grootste en mooiste collectie betere slaapbanken. Onze service gaat verder dan uw voordeur. Wenst u een slaapbank voor uw zolderkamer of tweede verblijf dan is dit bij ons natuurlijk geen probleem. Onze goede slaapbanken hebben een heel duurzaam mechaniek in de bank verwerkt zodat deze gemakkelijk in en uit elkaar te halen is, waardoor deze heel compact wordt bij het leveren. Door dit speciale mechaniek zijn de meeste van onze slaapbanken geschikt voor dagelijks gebruik. Maar uiteraard zijn ze ook geschikt voor in uw gastenkamer. De betere slaapbank is dus te vinden bij de slaapbankspecialist One Room Living met altijd de juiste kennis in huis zodat u de juiste keuze maakt. Ook een luxe slaapbank kopen, doet u bij de mooie slaapbank speciaalzaak van Nederland en Belgie.

Bekijk meer

Heeft u Vragen?