• Levering en montage in heel Nederland, België en Duitsland(*)
  • Hoge kwaliteit meubels direct online bestellen
  • Meer dan 1000 m2 showroom in Breda en Den Haag
  • Voorradige artikelen in 10 werkdagen bezorgd

Slaapzetel

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Slaapzetel kopen

Onze showroom is enkel 20 min rijden vanaf de Belgische grens. Kom direct langs! Comfortabele slaapzetel kopen: binnen 10 werkdagen is uw bestelling geleverd en op locatie gemonteerd. Maak een keuze uit ons assortiment met honderden slaapzetels in vele materialen en kleuren. Wij beschikken over handmatig en elektrisch bedienbare slaapzetels, dus ook als u wat ouder bent of weinig kracht kunt zetten is een slaapzetel een goede oplossing.

  • Binnen 10 werkdagen geleverd inclusief montage
  • Ruime voorraad en keuze uit vele kleuren en materialen
  • Uw slaapzetel op maat gemaakt
  • Bezoek onze showroom in Breda of Den Haag
  • Bezorging in heel Nederland en België

Keuze uit honderden slaapzetels

Naar voren toe openend

Dwarsslapers

Stapelbed

Innovation Slaapzetels

Kies de maat van uw matras

Met zo'n ruime collectie slaapzetels is er altijd wel één zetel die aan uw wensen voldoet. U heeft de keuze uit eenpersoons en tweepersoons slaapzetels en zelfs banken met stapelbedden, zodat de slaapzetel ruimte biedt aan twee personen. Zelfs de uitgeklapte bedden nemen dan zeer weinig ruimte in.

Eenpersoons zetelbed
70 x 200 cm
80 x 200 cm
90 x 200 cm
100 x 200 cm
120 x 200 cm
Tweepersoons zetelbed
140 x 200 cm
160 x 200 cm
180 x 200 cm

Laat uw slaapzetel op maat maken

Wilt u een slaapzetel met afwijkende maten, omdat deze beter in uw kamer past? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en op maat gemaakte slaapzetels.

Slaapzetels voor elke situatie

Kies uit verschillende soorten slaapzetels. Zo zijn er bijvoorbeeld elektrisch bedienbare slaapzetels, dwarsslapers die nog minder ruimte innemen dan andere bedzetels en stapelbedbanken met twee eenpersoons bedden boven elkaar. 

Naar voren toe openend

De naar voren toe openende slaapzetel is verkrijgbaar in vele verschillende matrasmaten en bankbreedtes. Dit type is ook verkrijgbaar met een longchair.

Dwarsslaper

Heeft u een smalle kamer, dan is een dwarsslaper een uitstekende oplossing. Het bed ligt langs de breedte van de bank, zodat het uitgeklapte matras niet ver de kamer in gaat.

Stapelbed

Een bank die uitklapt tot niet één, maar twee bedden: dat is een perfecte oplossing wanneer uw kinderen op een kleine kamer slapen. Uw kinderen kunnen zo gemakkelijk een kamer delen of u gebruikt het stapelbed voor logeerpartijtjes.

Innovation slaapzetel

Innovation combineert het strakke design van de bank met een heerlijk zacht matras op het uitgeklapte bed. Het resultaat is een stijlvolle slaapzetel van de beste kwaliteit, zodat u overdag lekker kunt zitten en 's nachts goed slaapt.

Slaapzetels met opbergruimte

Overdag wilt u natuurlijk geen stapel beddengoed naast de bank leggen en 's nachts wilt u geen last hebben van de rugkussens van uw bank. Daarom zijn veel slaapzetels voorzien van opbergruimte waar u uw beddengoed en de kussens in kunt opbergen. Zo bespaart u nóg meer ruimte.

3 showrooms: in Breda en Den Haag

Aangezien onze slaapzetels verkrijgbaar zijn in vele kleuren en stoffen, raden we u aan om een bezoekje te brengen aan een van onze showrooms. Bespreek uw wensen met onze specialisten en bestel een slaapzetel die helemaal naar wens is.

  • Showroom Den Haag
    Oude Haagweg 589
    2552 GJ Den Haag
    070 325 4607
  • Showroom Breda
    Van Coothplein 37-1
    4811 NC Breda
    076 520 4015

Zie contactpagina voor onze openingstijden per vestiging.

Van bank naar bed, al met één druk op de knop

Bent u bang dat het vervelend of zwaar is om de slaapzetel elke ochtend in te klappen en 's avonds weer uit te klappen? Onze uitklapsystemen zijn erop gebouwd om in één beweging uit te klappen van een bank naar een bed. U hoeft bij sommige slaapbanken enkel de rugkussens van de bank te halen. Andere slaapzetels werken zelfs met een volledig elektrisch systeem, zodat u met één druk op de knop uw bed inklapt naar een bank.

Meer ruimtebesparende meubels

One Room Living is, zoals de naam misschien al verklapt, gespecialiseerd in het inrichten van kleine woonruimtes en studentenkamers. Onze multifunctionele meubels nemen weinig ruimte in en zijn zeer praktisch. Bekijk bijvoorbeeld eens onze collectie slaapbankenopklapbeddenbedkasten en vouwbedden.

Bestel uw slaapzetel online

In onze webshop bestelt u gemakkelijk en snel uw favoriete slaapzetel:

  • Selecteer het product dat u wilt bestellen.
  • Open uw winkelmand.
  • Vul uw contactgegevens en het afleveradres in.
  • Voltooi uw bestelling en reken af via bankoverboeking, iDEAL, Visa, Mastercard of onder rembours.

Voor het plannen van een aflevermoment nemen we contact met u op. In overleg met u leveren we de slaapzetel binnen 10 werkdagen bij u af. We nemen ook de montage op locatie voor onze rekening.

Contact opnemen

Laat u adviseren over de mogelijkheden van onze slaapzetels en andere ruimtebesparende meubels. Stuur ons een bericht, bel 076 520 4015 of bezoek een van onze drie showrooms.

Heeft u vragen?
© 2021 Haagsbeddenbedrijf.