• Levering en montage in heel Nederland, België en Duitsland(*)
  • Hoge kwaliteit meubels direct online bestellen
  • Meer dan 1000 m2 showroom in Breda en Den Haag
  • Voorradige artikelen in 10 werkdagen bezorgd

Bedden met opbergruimte

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wanneer je je bedenkt dat je ongeveer een derde van je leven slaapt, dan is de noodzaak voor een goed en deugdelijk bed eenvoudig te verklaren. Nu zijn bedden over het algemeen geen sierstukken waar je je decoratieve hart aan op kunt halen. Daarbij komt dan ook nog eens dat ze veel ruimte in beslag nemen. Ruimte die je bijvoorbeeld liever had gebruikt om je spullen in op te bergen. Om deze redenen biedt One Room Living je nu de ideale combinatie: supercomfortabele bedden met een zee aan ingebouwde opbergruimte.

Bedden van hoogstaande kwaliteit

Denk nu niet dat door deze duo-functionaliteit het bed van mindere kwaliteit is. Niets is namelijk minder waar. Al onze bedden bestaan uit de beste bed-frames en solide lattenbodems. Ook voor de meest rustgevende matrassen kun je bij ons terecht. Geen mens is hetzelfde gebouwd en daarmee houden wij rekening door een grote diversiteit aan comfortabele matrassen te bieden. Bovendien zijn al onze bedonderdelen uit pure kwaliteitsmaterialen vervaardigd. Met onze bedden kun je je daarom altijd verheugen op een heerlijke en op maat gemaakte nachtrust.

Praktisch ten top en ruimtebesparend

Door de slaap- en opslagfunctie te combineren zijn onze bedden met opbergruimte een toonbeeld van effectiviteit. Zo kun je in de opbergruimtes bijvoorbeeld al je beddenlinnen leggen. Of wat te denken van seizoendekbedden die enorm veel van je beschikbare kastruimte opslokken? Ook deze plaats je probleemloos in je bed en je hebt er niet eerder weer omkijken naar totdat het volgende seizoen zich aandient. Hetzelfde geldt voor kleding. Zomer- of winterjassen, je skiuitrusting, zwemkleding: alles laat zich eenvoudig en praktisch opbergen in je bed. Kom vandaag nog naar een van onze showrooms in Breda of Den Haag en ontdek zelf de veelzijdige mogelijkheden van ons multifunctionele beddenassortiment.

Ruimtebesparende bedden van Oneroomliving
 

Deze pagina is in onderhoud, modellen worden opnieuw aangemaakt.

Heeft u vragen?
© 2021 Haagsbeddenbedrijf.