0item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Product was successfully added to your shopping cart.

Opklapkasten

Opklapkasten

Opklapkasten(klik op de foto hieronder om alle opklapkasten te bekijken)
Of scroll naar beneden om meer producten te bekijken.

Opklapkasten van One Room Living zijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik en/of logeerdoeleinden. Wij zijn uw opklapkasten speciaalzaak in de regio met een ruim assortiment aan opklapkasten. U kunt in ons uitgebreide assortiment allerlei soorten en maten opklapkasten vinden, denk bijvoorbeeld aan een opklapkast met een functioneel opklapbaar bureau op het front. Alle opklapkasten die bij One Room Living in de showrooms staan zijn van te voren getest op hun kwaliteit vandaar dat wij u een gegarandeerde garantie leveren van tenminste 3 jaar. Wij leveren alleen hoogwaardige topproducten en uiteraard altijd de juiste service, de meeste klanten zijn door ons al tevreden gesteld.

Gebruikersgemak van opklapkasten van One Room Living

Opklapkasten zijn de meest ruimtebesparende producten en zijn niet alleen ideaal om te gebruiken voor logeerdoeleinden, maar uiteraard ook voor dagelijks gebruik. Wenst u een passend voorstel voor het maken opklapkast in uw woonkamer ook dan kunnen wij u geheel vrijblijvend en dus kosteloos van dienst zijn. Wist u dat onze opklapkasten met beddengoed en al opgemaakt kunnen worden? En ja, het kost u maar een paar seconden tijd en uw opklapkast is direct omgetoverd tot een volwaardig bed waar u zich optimaal op uw gemak zult voelen.

Neem een kijkje in de showroom van One Room Living

U kunt al heel veel informatie over onze speciale opklapkasten vinden op deze website, maar de meeste van onze klanten willen een opklapkast in het echt zien en proberen. U bent dan ook van harte welkom in één van onze ruime showrooms in Amsterdam, Breda en Den Haag.

Ruimte besparen met opklapkasten

Met het plaatsen van onze opklapkasten bespaart u zeer zeker een heleboel ruimte. De opklapkasten die One Room Living levert hebben diverse slaapbreedtes en aan of opbouwmogelijkheden voor uw kleding en/of andere spullen.

Uitbreiden met onze opklapkasten

Zoals u hiervoor heeft kunnen lezen leveren wij diverse aan of opbouwmogelijkheden. Tevens is het is ook mogelijk om onze opklapkasten te voorzien van een bureau wat u aan het frontpaneel van de opklapkast kan bevestigen. Hiermee kunt u bijvoorbeeld uw studeerkamer omturnen tot logeer en studiekamer.

Opklapkasten

 
Van hoog naar laag sorteren

31 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

31 artikel(en)

Heeft u Vragen?