0item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Product was successfully added to your shopping cart.

Kleine slaapbank

Ga voor comfort met een kleine slaapbank uit ons assortiment. Zo bespaart u ruimte in huis. De kleine slaapbanken hebben het formaat van een volwaardige 1 persoons slaapbank. Ze zijn aan de hand van een eenvoudig uitklapsysteem makkelijk te transformeren van een comfortabele bank naar een bed.

  • Bezorging in Nederland, België en overige EU landen op aanvraag
  • Optie tot verzorgde montage
  • Eenvoudig te transformeren van kleine bank tot bed

Bekijk ons aanbod voor uw gewenste kleine slaapbank. Mocht u vragen hebben, neem dan contact op voor vrijblijvend advies via 076 520 4015 of het contactformulier.

Van hoog naar laag sorteren

26 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

26 artikel(en)

Voordelen kleine slaapbank

Door het formaat is de kleine slaapbank ideaal voor een kleine ruimte, die u vervolgens eenvoudig omtovert tot logeerruimte.

  • Comfortabel zitten en slapen
  • In de kleinste ruimte een optie voor een slaapplek
  • We maken slaapbanken ook op maat

Op maat gemaakt

Mocht uw gewenste maat niet in het online aanbod beschikbaar zijn, dan heeft u de optie om een kleine slaapbank op maat te laten maken. We bespreken graag uw persoonlijke wensen. Voor alle ruimtes bieden we u een slaapbank.

Beschikbare maten uitgeklapte eenpersoons slaapbank

80 x 190 cm
70 x 200 cm
80 x 200 cm
90 x 200 cm
100 x 200 cm
120 x 200 cm

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken via 076 520 4015 of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Comfortabel klein bed voor elke nachtrust

Het staat bij ons voorop dat u geniet van uw welverdiende nachtrust. Dankzij het makkelijke in- en uitklapsysteem transformeert u eenvoudig een kleine slaapbank naar een comfortabel bed. Onze kleine slaapbanken zijn geschikt voor het dagelijks in- en uitklappen. Bij One Room Living bieden we u slaapbanken van hoge kwaliteit, waardoor u jarenlang geniet van de meubels.

One Room Living creëert ruimte in huis

We hebben ons bij One Room Living gespecialiseerd in meubels die praktisch inzetbaar zijn in kleine ruimtes. Naast kleine slaapbanken beschikken we over meer multi-inzetbare meubels in ons assortiment. Online bieden we u onder andere:

Advies bij het kiezen van een kleine slaapbank

Kom gerust langs bij ons op locatie voor het bekijken van kleine slaapbanken. Onze specialisten geven u graag advies bij het maken van een keuze. Voor vragen over ons multifunctionele meubilair zijn we bereikbaar via 076 520 4015 en via het contactformulier.

Heeft u Vragen?