0item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Product was successfully added to your shopping cart.

Wall beds

Wall beds

Wall beds(klik op de foto hieronder om alle wallbeds te bekijken)
Of scroll naar beneden om de producten te bekijken.

Ook op zoek naar een Wall bed specialist kom dan naar One Room Living. One Room Living is speciaal gericht op wonen en slapen op weinig m2. U kunt bij ons een zeer complete collectie Wall beds bewonderen, denk bijvoorbeeld aan een wall bed dining. Wall bed showroom One Room Living gaat uiteraard altijd voor de juiste service, de meeste klanten zijn door ons al tevreden gesteld.

Gemak van een Wall Bed van One Room Living

Wall beds zijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik maar ook zeker voor uw logees. Bent u op zoek naar een mooie wall bed voor uw livingroom en wenst u dat wij u een passend voorstel maken, kom dan naar één van onze wall beds shops. Wist u dat de meeste wall beds ook met beddengoed opgemaakt kunnen worden en ja hierdoor bespaart u een hoop ruimte.

Neem een kijkje in de showroom van One Room Living

U heeft hiervoor al zelf heel veel informatie kunnen vinden over onze wall beds op deze website, maar de meeste van onze klanten willen de wallbeds in het echt proberen. Uiteraard kan dit in één van onze speciale wall bed shops in Amsterdam, Breda en Den Haag. De shops zijn op geopend van dinsdag tot en met zaterdag, behalve op zondag en maandag.

Ruimte besparen met onze wall beds

Met onze wall beds bespaart u direct al een heleboel ruimte. Bij een normaal bed bent u vaak onnodig veel oppervlakte van uw kamer kwijt. De wall beds die One Room Living levert zijn super in het gebruik voor wonen en slapen op een beperkte ruimte of voor uw logeerkamer. Bij onze beste collectie wall beds kunt u zelfs de matras, kussen en hoeslaken laten zitten na het slapen en hiermee nog meer ruimte besparen!

Diverse uitbreidingsmogelijkheden mogelijk

Wenst u ook extra kastruimte voor bijvoorbeeld uw kleding of extra beddengoed dan is dit uiteraard ook mogelijk bespreekbaar. Zo kunnen wij u zeer mooie wall bed wand op maat adviseren.

Wall beds

 
Van hoog naar laag sorteren

25 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

25 artikel(en)

Heeft u Vragen?