0item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Product was successfully added to your shopping cart.

Wentelbedden

Wentelbedden(klik op de foto hieronder om alle wentelbedden te bekijken)
Of scroll naar beneden om meer producten te bekijken.

Sinds 1947 zijn wij gespecialiseerd in Wentelbedden waaronder Cubed en Space Wentelbed.

Wat is een wentelbed precies?

Een wentelbed (ookwel: horizontaal opklapbed) is een type bed dat tijdens het openklappen scharniert over de lange zijde. Hierdoor ligt u bijv. langs de wand zoals een normaal 1-persoons bed. Veelal is zo'n wentelbed te verkrijgen met of zonder ombouwplank. Tevens zijn de meeste wentelbedden voorzien van zeer degelijke dwarsgespannen spiraalbodem waardoor dit onverwoestbaar is.

Een wentelbed is een bed voor in de logeerkamer of studio.

In de showroom van One Room Living hebben we de grootste en mooiste collectie Wentelbedden voor u tentoongesteld o.a. Space en Cubed wentelbed. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen zoals: horizontaal uitklapbaar Space wentelbed en Cubed wentelbed dit betekent in de breedte van de wand en verticaal uitklapbaar Space wentelbed en Cubed wentelbed dit betekent in de hoogte van de wand. Tevens zijn ze ook nog zeer licht opklapbaar.

Diverse soorten wentelbedden

Hierboven vind u een aantal voorbeelden van Space wentelbedden en Cubed wentelbedden opstellingen en uitvoeringen. Tevens hebben wij ook losse Wentelbedden, zie onderzijde pagina. Uitermate geschikt voor inbouw. Zie pagina bedkasten en kastbedden voor een nog grotere collectie wentelbedden. Voor meer informatie nodigen wij u graag uit in een van onze ruime showroom om de collectie wentelbedden te komen bekijken.

Wentelbedden
 
Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Heeft u Vragen?