• Levering en montage in heel Nederland, België en Duitsland(*)
  • Hoge kwaliteit meubels direct online bestellen
  • Meer dan 1000 m2 showroom in Breda en Den Haag
  • Voorradige artikelen in 10 werkdagen bezorgd

Bedkast met bureau

Multifunctionele bedkasten met bureau bij One Room Living. Wij hebben een groot assortiment bedkasten inclusief desk. Bespaar ruimte en haal met één slaapmeubel een bed, kast en tafel in huis. De tafels zijn zeer geschikt om aan te werken of eten. Bestel direct online een bedkast met bureau of neem een kijkje in een van onze showrooms in Breda of Den Haag. 

  • Keuze uit meer dan 10 verschillende uitvoeringen
  • Zeer geschikt om aan te werken of eten
  • Eenvoudig op en af te bouwen tafels
  • Binnen 2 weken bezorgd in Nederland en België
  • Showrooms in Den Haag en Breda

Groot aanbod bedkasten met bureau

Verschillende uitvoeringen, kleuren en maten

Wij hebben bedkasten met bureau in verschillende uitvoeringen. Zo hebben we voor iedere woonruimte een geschikte bedkast met tafel.

Bureau of eettafel?

Bij ons heeft u allereerst keuze uit een bedkast met bureau of met eettafel. Bij de keuze voor een van de twee varianten is het slim om na te gaan of u de tafel vaker gaat gebruiken om aan te eten of om aan te studeren.

Meerdere kleuren en maten

De bedkasten met tafel zijn standaard verkrijgbaar in wit. Er zijn tegen meerprijs ook verschillende andere lakkleuren verkrijgbaar. Op de productpagina’s in onze webshop en in onze showrooms kunt u zien welke kleuren er beschikbaar zijn bij ieder product. De bedkasten zijn verkrijgbaar in de volgende maten:

80 x 200 cm
90 x 200 cm
110 x 200 cm
120 x 200 cm
150 x 200 cm

85 x 200 cm
105 x 200 cm
115 x 200 cm
140 x 200 cm
160 x 200 cm

Andere ruimtebesparende bedkasten

Bij One Room Living kunt u naast bedkasten met bureau ook verschillende andere soorten bedkasten krijgen: horizontaal openende, verticaal openende, draaibare en gestoffeerde bedkasten, stapelbedden en uitvoeringen met bank.

Horizontaal openende bedkast

Met een horizontaal openklappende bedkast heeft u een bedkast die multifunctioneel en ruimtebesparend is. Het grote voordeel van deze bedkasten is dat het meubel dichtgeklapt niet heel hoog is, zodat u ook op de bedkast zelf nog leuke spullen kunt plaatsen om uw interieur op te fleuren.

Verticaal openende bedkast

Een verticaal openklappende bedkast neemt dichtgeklapt nog minder ruimte in dan de andere soorten bedkasten. Door het verticale openklappen is deze bedkast zeer geschikt voor kleinere woonruimtes, aangezien het meubel dichtgeklapt weinig ruimte op de grond inneemt.

Draaibaar bed

Bij ons kunt u ook terecht voor zeer luxe draaibare bedden. Deze slaapmeubels draait u eenvoudig om van uitklapbaar bed tot kast met uitklapbare tafel.

Gestoffeerde bedkast

Past een gestoffeerde bedkast beter bij het interieur van uw woonruimte? We hebben ook stoffen bedkasten in meerdere kleuren in ons assortiment.

Stapelbed

Onze stapelbedden zijn zeer geschikt wanneer u regelmatig meerdere logés over de vloer heeft. Met een stapelbed heeft u naast de extra opbergruimte in de kast meteen twee slaapplekken.

Uitvoering met bank

Voor nog meer multifunctionaliteit hebben we ook bedkasten met bank. Met een bedkast inclusief bank heeft u een slaapmeubel die u gebruikt als kast, bed en bank.

Multifunctionele slaapmeubels bij One Room Living

Bij ons kunt u terecht voor een groot aanbod ruimtebesparende slaapmeubels. In ons assortiment vindt u naast bedkasten ook slaapbanken, zetelbedden, bedbanken, opklapbedden en logeerbedden. Bekijk deze slaapmeubels in onze webshop en bestel ze direct online. Heeft u liever persoonlijk advies van een van onze medewerkers? Bezoek in dat geval een van onze showrooms in Den Haag of Breda.

Contact

Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over onze bedkasten met bureau, dan neemt u contact met ons op door te bellen naar 076 520 4015 of onze showrooms te bezoeken. Voor een bedbank op maat of in een andere stof of kleur adviseren we u ook om een van onze showrooms te bezoeken.

Heeft u vragen?
© 2021 Haagsbeddenbedrijf.