0item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Product was successfully added to your shopping cart.

Stapelbed

Stapelbed

Een ruimtebesparend stapelbed van One Room Living. Met een van onze multifunctionele stapelbedden heeft u een bedkast met twee bedden. Zeer geschikt voor kleine woonruimtes en ideaal wanneer u regelmatig meerdere logés heeft. Bestel uw stapelbed direct online of bezoek een van onze showrooms in Den Haag, Breda of Amsterdam.

  • Multifunctionele bedkast en stapelbed ineen
  • Vele extra opties: bureau, hoofdborden en uitvalbeveiliging
  • Showrooms in Amsterdam, Breda en Den Haag
  • Binnen 10 werkdagen thuisbezorgd in Nederland en België

Groot aanbod stapelbedden

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Keuze uit meerdere modellen, kleuren en maten

One Room Living heeft verschillende soorten stapelbedden in de vorm van bedkasten. Bij onze uitvoeringen heeft u diverse extra opties, zoals uitvalbeveiliging, hoofdborden en een bureau. Wanneer u ervoor kiest om een stapelbed en bedkast met bureau te nemen, dan kunt u slapen op het bed, werken aan het bureau en spullen opbergen in de kast.

Verschillende kleuren en maten

De stapelbedden en bedkasten zijn standaard uitgevoerd in wit. Tegen meerprijs zijn er vele extra lakkleuren verkrijgbaar. Zo is het mogelijk om het slaapmeubel perfect bij het interieur van uw huidige woonruimte te laten passen. De stapelbedden zijn verkrijgbaar in de volgende maten:

80 x 200 cm
85 x 200 cm
90 x 200 cm

De standaard hoogtemaat van onze stapelbedden is 200 centimeter. Bij de bedkast Lollipop heeft u ook de keuze uit de hoogtematen 195 cm en 220 cm.

Andere soorten bedkasten

Wij hebben naast stapelbedden ook andere soorten bedkasten: verticaal openende, horizontaal openende, gestoffeerde en draaibare modellen en varianten met een bureau of zetelbank.

Verticaal openende bedkast

Een bedkast die verticaal openklapt neemt ingeklapt het minste ruimte in van alle soorten bedkasten. Door het verticale openklappen is deze soort zeer geschikt voor kleine woonruimtes. 

Horizontaal openende bedkast

Bedkasten die horizontaal openen zijn lager dan bedkasten die verticaal geopend worden. Het voordeel van dit type bedkast is dat het door de hoogte mogelijk is om spullen op de bedkast te plaatsen.

Gestoffeerde bedkast

Past een gestoffeerde bedkast beter bij het interieur van uw woning? Bij ons kunt u ook terecht voor stoffen bedkasten.

Draaibaar bed

We hebben ook luxe draaibare bedden in ons assortiment. Draai het slaapmeubel gemakkelijk om van een uitklapbaar bed naar een kast met een uitklapbare tafel en andersom.

Uitvoering met bureau of bank

Bij de uitvoeringen met een bureau of bank heeft u naast een kast en bed ook nog eens een bureau of bank. Ideaal wanneer u overdag een extra plek wilt om te werken of tot ontspanning te komen.

Ruimtebesparende slaapmeubels bij One Room Living

Wij hebben een groot aanbod multifunctionele slaapmeubels. Naast bedkasten kunt u bij ons ook terecht voor slaapbanken, zetelbedden, bedbanken, opklapbedden en logeerbedden. Bekijk deze artikelen in onze webshop en bestel ze direct online. Wilt u graag persoonlijk advies van een van onze medewerkers? Kom dan langs in een van de showrooms in Amsterdam, Breda of Den Haag.

Heeft u Vragen?