0item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Product was successfully added to your shopping cart.

Wandbedden

Wandbedden

Wandbedden(klik op de foto hieronder om alle wandbedden te bekijken)
Of scroll naar beneden om de producten te bekijken.

Welkom bij One Room Living uw speciaalzaak voor een ruim assortiment wandbedden. U kunt in ons uitgebreide assortiment allerlei soorten wandbedden vinden, denk bijvoorbeeld aan een wandbed met een functioneel bureau. One Room Living levert alleen hoogwaardige topproducten en uiteraard altijd de juiste service, de meeste klanten zijn door ons al tevreden gesteld.

Gebruiksgemak van de wandbedden van One Room Living

Wandbedden zijn niet alleen ideaal om te gebruiken voor logeerdoeleinden, maar uiteraard ook voor dagelijks gebruik. Opklapbedden zijn uitermate geschikt in de kleinere ruimtes zoals de logeerkamer. Ook kunnen wij u een passend voorstel maken voor een wandbed in uw woonkamer. U kunt de wandbed dan ook met beddengoed opgemaakt inklappen. Het kost u maar een paar seconden tijd en uw wandbed is direct omgetoverd tot een volwaardig bed waar u zich optimaal op uw gemak zult voelen.

Neem een kijkje in de showroom van One Room Living

U kunt al heel veel informatie over onze wandbedden vinden op deze website, maar de meeste van onze klanten willen het wandbed in levende lijve zien. Dit kan in onze ruime showrooms in Amsterdam, Breda en Den Haag. Deze zijn op alle dagen open, behalve op zondag en maandag. Graag zien wij u een keertje in één van onze showrooms om de meest praktische wandbed uit te zoeken voor in uw tweede verblijf of uw eigen woning, kom gerust eens langs!

Bespaar ruimte met wandbedden

Door gebruik te maken van onze wandbedden, bespaart u zeker bij wat kleinere ruimtes ruimte. Een normaal bed neemt vaak onnodig veel ruimte in, een wandbed kan hiervoor een oplossing zijn. De wandbedden die One Room Living levert slapen minstens zo goed als de normale bedden die u gewend bent. Bij onze betere wandbedden kunt u zelfs de matras, kussen en hoeslaken laten zitten na het slapen en hiermee nog meer ruimte besparen!

Uitbreiding mogelijk met onze wandbedden

Het is ook nog mogelijk om de wandbed uit te breiden met bijvoorbeeld een bureau wat u aan de wandbed kan bevestigen. Hiermee kunt u uw kleinere slaapkamer toch voorzien van zowel een bed als een bureau. De keuze is aan uzelf of u een horizontaal of verticaal openklappende wandbed kiest, dit kunnen wij niet voor u bepalen.

Wandbedden

 
Van hoog naar laag sorteren

28 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

28 artikel(en)

Heeft u Vragen?